Zeskamp

Zeskamp

Verenigingen, vriendenclubs, kennissen en zelfs collega’s gaan de strijd met elkaar aan tijdens de LOXAM Workx Vierdaagse Zeskamp. Wie weet de ludieke, sportieve én ieder jaar weer andere spellen te winnen en scoort zo genoeg punten om met de winst naar huis te gaan? De Zeskamp beschikt over voldoende ingrediënten voor een middag vol hilariteit, strijdlust en wellicht zelfs een beetje leedvermaak.

Teams

Ieder team telt zes personen en een captain. Die laatste speelt zelf niet mee (dat kan eventueel wel als zesde man of vrouw van het team), maar geeft aanwijzingen en commando’s. De captain bevindt zich alleen op het wedstrijdterrein als zijn of haar team aan de beurt is. Voor aanvang van de Zeskamp wordt de captain tijdens een speciale avond bijgepraat over alle spellen die de teams te wachten staan.

Joker

Vergeet ook geen Joker te maken. Je kunt hiermee extra punten behalen bij een – voor de start bepaald – wedstrijdonderdeel. Daarnaast wordt de Joker zelf ook beoordeeld. De joker moet minimaal dertig en maximaal honderd centimeter hoog zijn, tussen de twintig en zestig centimeter breed en de steel – doorsnede bezemsteel - dient tussen de zestig en honderd centimeter te zitten.

Iedereen speelt mee voor eigen risico! Voor het geval een deelnemer aan een andere deelnemer letsel zou toebrengen, wordt er vanuit gegaan dat alle spelers een WA-verzekering particulieren hebben.

Durf jij deze uitdaging aan en wil je meedoen aan de LOXAM Workx Vierdaagse Zeskamp? Download hieronder dan het inschrijfformulier en mail dat naar lisa@vierdaagsefeestcuijk.nl

ZeskampZeskampZeskampZeskampZeskampZeskamp
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
https://www.regionvastgoedontwikkeling.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››