Zondag 16 juli

Zondag 16 juli

Vierdaagse Zeskamp

15.00 uur

De strijd barst dit jaar voor de twintigste keer los; wie wint dit jaar de VierdaagseZeskamp? Het belooft – voor deelnemers én publiek – één groot spektakel te worden. Dit jaar zal dit niet plaatsvinden op de Maaskade. Nee, de deelnemers – waaronder een groot aantal caféploegen – strijdt midden in het centrum voor het terras van hun stramkroeg. Zowel in de Maasstraat, Grotestraat als op het Kerkplein staan spellen opgesteld. Denk dan aan de traditionele waterspelen, zoals we ze kennen, maar ook ander spektakel zoals de zwieper die je wellicht kent van Wipe Out! Teams van zes personen uit de regio nemen het op ludieke wijze tegen elkaar op. Dit wil je echt niet missen! Aansluitend volgt de prijsuitreiking en afterparty met DJ SJAAAK!

Het Grote Maasplein Cuijk
 

Smartlappen festival

14:00
 

Het jaarlijkse Smartlappenfestival staat ook dit jaar weer op de agenda. In café Goei Volluk kan er genoten worden van verschillende koren.

Café Goei Volluk

 

Muziek avond: Turn Up The 90's 

20:00

Fun, party en power zorgen voor de ultieme 90's live senstatie: Turn Up The 90's!
Met een waanzinnige liveshow vol interactie, special effects, een overweldigende licht- en lasershow, beleef je samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken! In deze avondvullende actieshow wordt je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene. 

VierdaagsePodium | Maaskade

Zondag 16 juliZondag 16 juliZondag 16 juliZondag 16 juliZondag 16 juliZondag 16 juli
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/land-van-cuijk-en-maasduinen/
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››