Zondag 15 juli

Zondag 15 juli

LOXAM Workx VierdaagseZeskamp


15.00 uur 
We zetten het centrum weer op zijn kop voor de 21ste editie van de Vierdaagse Zeskamp. Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde titel naar huis? Het belooft in ieder één groot spektakel te worden in de Maasstraat, Grotestraat en op het Kerkplein. De deelnemers worden uitgedaagd middels verschillende spellen om tot het uiterste te gaan. En als publiek kun je vanaf het terras genieten van hun verrichtingen. Dit jaar kun je als bezoekers ook zelf het avontuur aan gaan… Wie durft? Kom zondagmiddag naar het centrum en laat je verrassen! Aansluitend aan de Vierdaagse Zeskamp volgt de prijsuitreiking en afterparty met DJ SJAAAK!
 
Locatie: Het Grote Maasplein
 

Smartlappen festival


14.00 uur
Het jaarlijkse Smartlappenfestival staat ook dit jaar weer op de agenda. In café Goei Volluk kan er genoten worden van verschillende koren.
 
Café Goei Volluk


Muziek avond: De Grote Karaoke Show


20.15 uur
Kies je liedje, pak de spotlight en steel de show!
Dé show waar jij aan de microfoon staat met een volledige liveband achter je. Kies uit een lijst van 100 songs en bouw een feestje tijdens een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Je wordt bijgestaan door de band, de tekst staat voor je neus en een uitzinnig publiek ligt aan je voeten.
 
Deze avond wordt aan elkaar gepraat door een presentator die je uitdaagt, op je gemak stelt en met een snelle kwinkslag van je zenuwen afhelpt. Wie wil er nou niet voor heel even in de schoenen staan van de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles tot aan De Jeugd van Tegenwoordig? Of nog beter: je buurman of je vriendin die ineens de sterren van de hemel zingt!
 
Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein als eerder tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Nu komen ze naar Cuijk! De conservatorium geschoolde muzikanten spelen de pannen van het dak en voelen de karaoke kandidaten feilloos aan. Met de hulp van de professionele zanger en zangeres die je bij staan, kan iedereen dit avontuur aan.
 
Kortom: Zet je schrap voor een show waarover nog jaren wordt gesproken! Dit wil je echt niet missen!

Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade
 

Zondag 15 juliZondag 15 juliZondag 15 juliZondag 15 juliZondag 15 juliZondag 15 juli
http://www.pura-catering.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››