Zondag 14 juli

Zondag 14 juli

LOXAM Workx VierdaagseZeskamp

15.00 uur 
De strijd gaat losbarsten op zondag 14 juli tijdens de Loxam Workx Vierdaagse Zeskamp. Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde titel naar huis? Het belooft in ieder geval één groot spektakel te worden in de Maasstraat, Grotestraat en het Kerkplein. De deelnemers worden geconfronteerd met uitdagende spellen om tot het uiterste te gaan. Het is ook nog steeds mogelijk om je in te schrijven.
 
Kun jij dit jaar niet mee doen of wil je jouw favoriete team naar de overwinning aanmoedigen? Vanaf de zijlijn kun je op het terras genieten van de spellen onder het genot van een hapje of een drankje. Net als vorig jaar kun je ook als bezoeker zelf het avontuur aangaan. Wie durft? Kom zondagmiddag naar het centrum en laat je verrassen. Aansluitend aan de Vierdaagse Zeskamp volgt de prijsuitreiking en de afterparty

Locatie: Het Grote Maasplein

Cocktail Soundsystem 

19:00
Op Zondag 14 Juli host Cocktail The party het podium op de maaskade tijdens de vierdaagse feesten in Cuijk. Cocktail The Party is het nieuwste en lekkerste feestje!  Je Guilty pleasures, 90’s & 00’s, Dancehall, Hitjes, House en R&B zijn de ingrediënten voor een heerlijke cocktail. Het DJ team: ‘’Cocktail Soundsystem’’ gooit de ingrediënten zo in de mix dat jij deze avond helemaal los kunt gaan op de lekkerste liedjes van toen, nu en alles wat daar tussen zit.

Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade
 

Zondag 14 juliZondag 14 juliZondag 14 juliZondag 14 juliZondag 14 juliZondag 14 juli
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
https://www.regionvastgoedontwikkeling.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››