Zaterdag 14 juli

Zaterdag 14 juli

Primetime Classics Dance Night mét DJ Jan
 

20.00 uur
Het VierdaagseFeest Cuijk start traditiegetrouw op zaterdagavond met de Primetime Classics Dance Night. Ga met die voetjes van de vloer en leef je uit op alle hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. De muziek van DJ Jan in combinatie met spetterende effecten zorgen voor een onvergetelijke opening van de feestweek op de Maaskade.
 
Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade
 

Hofmans at Home Rooie Loperconcert Vierdaagse Orkest


20.15 uur
Het Vierdaagse Orkest 2018 trapt zijn tournee af met het Hofmans at Home Rooie Loperconcert in de Schouwburg in Cuijk. De afgelopen maanden is er intensief gerepeteerd, zodat ze een show van hoog niveau brengen.
 
Nieuw dit jaar is ook de toevoeging van dansers; deze dansgroep onder leiding van Wendy Peters uit Gassel vormt een mooie aanvulling op het orkest, combo en zanggroep zoals we die kennen. Laat je verrassen door een afwisselende show waarin rockmuziek wordt afgewisseld met Hollandse meezingers, musical- en filmmuziek, klassiek en lichte pop.
 
Heb je geen kaartjes voor dit concert in de Schouwburg? Niet getreurd, donderdagavond kun je ze op de Maaskade bewonderen.
 
Locatie: Schouwburg Cuijk

Zaterdag 14 juliZaterdag 14 juliZaterdag 14 juliZaterdag 14 juliZaterdag 14 juliZaterdag 14 juli
http://www.pura-catering.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››