Zaterdag 13 juli

Zaterdag 13 juli

Primetime Classics Dance Night mét DJ Jan

20.00 uur
VierdaagseFeestCuijk start traditiegetrouw op zaterdagavond met de Primetime Classic Dance Night. Een avond met DJ Jan is altijd een spectaculaire combinatie van heerlijke muziek en spetterende effecten. Leef je uit op de muziek van de jaren ’70, ’80 en ’90 en geniet van de onvergetelijke opening van de feestweek op de Maaskade.

Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade

 

Hofmans at Home Rooie Loperconcert Vierdaagse Orkest

20.15 uur
Net als de voorgaande jaren trapt het Vierdaagse Orkest zijn tournee af met het Hofmans at Home Rooie Loperconert in de Schouwburg in Cuijk. De afgelopen maanden is er weer intensief gerepeteerd om weer een prachtige show neer te zetten van hoog niveau.
 
Het Vierdaagse Orkest is een harmonieorkest bestaande uit ongeveer 80 enthousiaste en voornamelijk jeugdige muzikanten uit de regio Land van Cuijk en omstreken. Het orkest onder leiding van dirigent Bart van Zutven brengt ieder jaar weer een breed repertoire uit musicalmuziek tot licht klassiek en pop. Om dit brede repertoire tot een succes te brengen wordt er vanaf maart al hard gerepeteerd met dit orkest.
 
Heb je geen kaartjes voor dit concert in de schouwburg? Niet getreurd, donderdagavond zijn ze te bewonderen op de Maaskade in Cuijk.

Locatie: Schouwburg Cuijk

Zaterdag 13 juliZaterdag 13 juliZaterdag 13 juliZaterdag 13 juliZaterdag 13 juliZaterdag 13 juli
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
https://www.regionvastgoedontwikkeling.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››