Woensdag 18 juli

Woensdag 18 juli

VIP avond


19.00 uur
Tijdens deze avond leggen we de sponsors en vrienden van het VierdaagseFeest Cuijk in de watten. Dankzij deze grote groep mensen kunnen wij jaarlijks zeven dagen feest vieren op de Maaskade in Cuijk.  Wil je ook Sponsor of Vriend van het VierdaagseFeest Cuijk worden? Op https://www.vierdaagsefeestcuijk.nl/sponsors/ lees je er alles over.

Locatie: VIP-tent | Maaskade

Rabobank muziekavond met The Recipe


20:00 uur
Het recept van The Recipe is uniek! Ze spelen de vetste hits in een hoog tempo achter elkaar, zoals je eigenlijk alleen DJ’s hoort doen. Daarbij ontbreekt ook de enorme dosis entertainment niet. Met hits van nu en classics uit de jaren negentig en de zero’s spelen ze evenementen in binnen- en buitenland plat.
Misschien denk je ‘hey, waar ken ik die zanger van’. Dat kan kloppen. Joël de Tombe deed in 2002 mee aan Idols en was als acteur te zien in Flikken Maastricht en Goede Tijden Slechte Tijden. Hij staat niet alleen op het podium, maar met twee geweldige zangeressen en vier professionele topmuzikanten!

Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade
 

Diversiteit in het centrum


In het Cuijkse centrum is vanavond ook van alles te beleven. DJ Joost draait op Het Grote Maasplein. Feest DJ Danny zorgt op het Kerkplein bij Toebes en Spinners voor vermaak. En bij Café Goei Vollukben je vanaf 21.00 uur aan het juiste adres voor een optreden van Soul Vamp.
 
Locatie: Centrum

Jan Oosterhout en Vastwas vuurwerkshow


23.00 uur
Het VierdaagseFeest is niet compleet zonder een spectaculaire vuurwerkshow. Geniet van de show, waarin licht, geluid en weerspiegeling op het water van de Maas een prachtig schouwspel vormen.

Locatie: Maaskade

Woensdag 18 juliWoensdag 18 juliWoensdag 18 juliWoensdag 18 juliWoensdag 18 juliWoensdag 18 juli
http://www.pura-catering.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››