Woensdag 17 juli

Woensdag 17 juli

VIP avond

19.00 uur
Tijdens deze avond leggen we de sponsoren en vriendjes van VierdaagseFeestCuijk in de watten. Dankzij deze groep mensen kunnen wij jaarlijks zeven dagen feest vieren op de Maaskade in Cuijk. Wil jij ook sponsor of vriendje worden van VierdaagseFeestCuijk, dat kan natuurlijk nog steeds? Op www.vierdaagsefeestcuijk.nl/sponsors lees je hier meer over.

Locatie: VIP-tent | Maaskade

Muziekavond met Turn up the 90's

20:00 uur

Twee jaar geleden mochten we al eens eerder genieten van Turn Up The 90’s. Ook dit jaar beloofd weer een waanzinnige show te worden. Deze groep bestaande uit 7 ervaren topmuzikanten creëren een ongelofelijke liveshow vol interactie, special effect en een overweldigende licht- en lasershow. Beleef samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken. Ga mee terug in de tijd met de beste hits van de 90’s als: ‘Rhythm Is A Dancer’, ‘Loe U More’ en ‘Rainbow In The Sky’.
 
De zeven ervaren topmuzikanten en hun rock&roll attitude zorgen voor een heerlijke muziekavond mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. Deze High Energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je met een feest der herkenning back to the 90’s.

Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade

Vuurwerkshow


23.00 uur
Het VierdaagseFeest is niet compleet zonder een spectaculaire vuurwerkshow. Geniet van de show, waarin licht, geluid en weerspiegeling op het water van de Maas een prachtig schouwspel vormen.

Locatie: Maaskade

Woensdag 17 juliWoensdag 17 juliWoensdag 17 juliWoensdag 17 juliWoensdag 17 juliWoensdag 17 juli
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
https://www.regionvastgoedontwikkeling.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››