Vrijdag 20 juli

Vrijdag 20 juli

Dag van Cuijk


Vanaf 07.00 uur
Doortocht van de Vierdaagse afstandmarsen, de wandelaars die 40 en 50 kilometer lopen, komen dan door Cuijk. Tijdens dit gezellige feest worden de wandelaars toegejuicht door het publiek. Daarnaast staan er verschillende muziekkorpsen langs de kant, zoals het Vierdaagse Orkest, Politieharmonie, Blaasband Smesh, Vrijwillig Fanfarekorps der Genie en het Seniorenorkest.

Centrum | Maaskade

DJ Jan


Vanaf 08.00 uur
Al jaren een bekende bij het publiek en de wandelaars. DJ Jan motiveert en spreekt de wandelaars nog even moed in voor dat ze Cuijk verlaten. Een muzikale jingle er achteraan en die laatste kilometers gaan vanzelf.

VierdaagsePodium | Maaskade
 

Paramotoristen


08.00 - 14.00 uur
Gemotoriseerde paragliders geven van 08.00 - 14.00 uur demonstraties van deze aparte vliegsport.
 
Locatie: VierdaagseTerrein | Maaskade
 

FeestDJ Joost


09.00 uur
Ouderwets gezellig de Dag van Cuijk vieren met FeestDJ Joost. Kom jij de wandelaars aanmoedigen onder het genot van een heerlijke beat, lekkere drankjes en een lekker hapje?!
 
Locatie: Het Grote Maasplein


Feest in het centrum


09.00 uur
Terrassenfeest bij alle café’s in het centrum. Café Goei Volluk verrast het pubiek. En DJ Koen zorgt ’s ochtends voor de muziek bij Spinners en Toebes. Vanaf 14.00 uur organiseren zij op het Kerkplein een Amsterdamse middag met zanger/entertainer John Brouwer en Johnny Romein.
 
Locatie: Centrum


 

Vrijdag 20 juliVrijdag 20 juliVrijdag 20 juliVrijdag 20 juliVrijdag 20 juliVrijdag 20 juli
http://www.pura-catering.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››