Donderdag 19 juli

Donderdag 19 juli

Proefsluiting Pontonbrug

18.00 uur

Symbolische sluiting pontonbrug door burgemeester Gradisen van Mook en Middelaar en burgemeester Hillenaar van Cuijk. Mars over de pontonbrug door het 'oudleden fanfarekorps der Genie'. De ponton is tot 19.45 uur open voor publiek. Defensie is daarnaast op de kade aanwezig met hun Recruitment Roadshow. In 2018 hebben ze namelijk maar liefst 5000 vacatures bij de vier verschillende krijgsmachtdelen. In Cuijk vertellen ze er meer over. Op vrijdag zijn ze in het centrum te vinden.

VierdaagseTerrein | Maaskade

Pontonniersbal

18.00 uur

Traditiegetrouw is er op donderdagavond in het centrum ook van alles te beleven tijdens het Pontonniersbal. Tijdens de 100ste vierdaagse is het pontoniersbal nieuw leven in geblazen. De muzikanten vonden het allemaal zo fijn in Cuijk dat ze het liefst allen terug wilden komen. En niet alleen zij waren enthousiast; ook het publiek heeft vorig jaar enorm genoten. Daarom is er ook dit jaar weer een pontoniersbal! 

Maaskade | Maasstraat | Grotestraat

 

BCP Kade Concert met het Vierdaagse Orkest

20.00 uur

Ieder jaar opnieuw verrast het Vierdaagse Orkest iedereen met een wervelende show. Deze geweldige zangers en muzikanten uit de regio zorgen onder leiding van Bart van Zutven voor een spectaculaire muziekavond. Gratis toegang.

VierdaagsePodium | Maaskade

Donderdag 19 juliDonderdag 19 juliDonderdag 19 juliDonderdag 19 juliDonderdag 19 juliDonderdag 19 juli
http://www.pura-catering.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››