Donderdag 18 juli

Donderdag 18 juli

Proefsluiting Pontonbrug

18.00 uur
Traditiegetrouw vindt de proefsluiting van de pontonbrug weer plaats op de donderdag voor de Dag van Cuijk. De jaarlijkse proesfluiting van de pontonbrug over de Maas, tussen Cuijk en Mook is ieder jaar weer bijzonder. Zoals de naam al zegt, wordt de brug ter oefening gelegd en is het voor het publiek mogelijk om ook eens te beleven hoe het als wandelaar voelt om de maas over te steken via deze brug. Met veel dank aan de 105 Genie Compagnie die voor de 76e keer de brug tussen Cuijk en Mook komen leggen. Op donderdag is de brug open tot 19:45.

Locatie: VierdaagseTerrein | Maaskade

Pontonniersbal

18.00 uur
In het kader van het 100 jarig bestaan is er 3 jaar geleden een nieuw leven geblazen in het pontonniersbal. Dit jaar weer geweldige muzikanten die weer zorgen voor een gezellige avond in het centrum van Cuijk. Diverse korpsen zorgen na de proefsluiting voor een waar festijn. Laat je verrassen door de diverse korpsen.

Locatie: Maaskade | Maasstraat | Grotestraat

Paramotoristen

18.00 - 21.00 uur
 Gemotoriseerde paragliders geven van 18:00 – 21:00 uur demonstraties van deze bijzondere vliegsport.

Locatie: VierdaagseTerrein | Maaskade

BCP Kade Concert met het Vierdaagse Orkest

19:30 uur
Het Vierdaagse Orkest verrast ieder jaar opnieuw weer met een prachtige show. Deze groep regionale zangers en muzikanten onder leiding van Bart van Zutven krijgen het ieder jaar weer voor elkaar om een spectaculaire muziekavond te creëren. Kom genieten van dit geweldige regionale orkest in de buitenlucht. De toegang is gratis.
 
Locatie: VierdaagsePodium | Maaskade

 

Donderdag 18 juliDonderdag 18 juliDonderdag 18 juliDonderdag 18 juliDonderdag 18 juliDonderdag 18 juli
http://www.pura-catering.nl/
https://www.primetime.nl/
http://www.laarakker.com/
http://www.cuijk.nl/
https://www.regionvastgoedontwikkeling.nl/
http://www.abenreclame.nl/
Alle sponsors ››