Back to Top

Horeca

Met de VierdaagseFeest Cuijk kun je op de kade tijdens de activiteiten genieten van een geweldig aanbod van eten en drinken, verzorgd door onze partners.

 

Je kunt bij ons genieten van een verfrissend drankje, dat wordt geserveerd door onze stichting VierdaagseFeest Cuijk. Wij zorgen ervoor dat je dorst wordt gelest en dat je in een goede sfeer kunt genieten.

 

Of heb je meer trek in een hartige hap? Dan kun je je laten verleiden door de heerlijke snacks van Den’s Food, die met zijn frietkraam een hapje op de kade presenteert. Je hebt de keuze uit friet en verschillende soorten snacks, frikandel, kroket, kaassoufflé, kipkorn of broodje hamburger, die je kunt combineren met diverse sausjes naar wens.

 

En als je zin hebt in een lekker ijsje, kun je jezelf verwennen met een bolletje schepijs van De IJsjongens. Mats en Siem Heijl zijn De IJsjongens, die met hun prachtige ijsfiets ambachtelijk ijs scheppen in allerlei smaken. Je kunt kiezen uit klassieke smaken zoals vanille, chocolade of aardbei, of iets nieuws proberen zoals citroen, mango of pistache.

 

Kom dus naar de maaskade en maak je VierdaagseFeest Cuijk!